Enzymy


14 položek

  | 1 | 2 |

  • Typy katalogů
    • Obrázkový výpis

Rapidase Extra Color (15g)

Enzym pro zlepšení extrakce barvy, intenzity barvy, barevné stability a celkového procesu zpracování; doporučený pro modré odrůdy.
Kód produktu: OEN-M4489

Rapidase Expression (15g)

Extrakce aromatických prekurzorů bílých hroznů. Účinek : Rozklad bunečných stěn dužiny a slupky.
Kód produktu: OEN-M11262

Rapidase Extra Color (100g)

Enzym pro zlepšení extrakce barvy, intenzity barvy, barevné stability a celkového procesu zpracování; doporučený pro modré odrůdy.
Kód produktu: OEN-4489

Rapidase Expression Aroma (100g)

Extrakce aromatických prekurzorů bílých hroznů. Účinek : Rozklad bunečných stěn dužiny a slupky.
Kód produktu: OEN-4496

Rapidase Extra Fruit (100g)

Extrakce aromatických prekurzorů v modrých hroznech. Účinek: Rozklad buněčných stěn dužiny a slupky.
Kód produktu: OEN-4497

Rapidase Clear (100g)

Enzym pro kompletní depektinizaci rmutu, zlepšení filtrovatelnosti, sedimentace a celkové stability procesu zpracování bílých vín
Kód produktu: OEN-4491

Rapidase Clear Extreme (100g)

Kompletní odkalení hroznového moštu v náročných podmínkách. Účinek: Odbourávání hlavních a postranních řetězců pektinu už při 6 °C.
Kód produktu: OEN-4494

Rapidase Batonnage (100g)

Uvolňování molekul přispívajících k chuti. Účinek: Rozklad buněčných stěn kvasinek
Kód produktu: OEN-4499

Rapidase Revelation Aroma (100g)

Uvolnění různých aromatických látek Účinek: Hydrolýza glykosydových prekurzorů.
Kód produktu: OEN-5001

Rapidase Clear Liquid (1kg)

Enzym pro kompletní depektinizaci rmutu, zlepšení filtrovatelnosti, sedimentace a celkové stability procesu zpracování bílých vín
Kód produktu: OEN-4492

Rapidase Clear (1 kg)

Enzym pro kompletní depektinizaci rmutu, zlepšení filtrovatelnosti, sedimentace a celkové stability procesu zpracování bílých vín
Kód produktu: OEN-4490

Rapidase Extra Press (Liquid) (5kg)

Použití pro lisování hroznů. Účinek: Odbourávání pektinu a nerozpustného protopektinu.
Kód produktu: OEN-5017

  | 1 | 2 |