Úvod Vinařské ingredience Malolaktická fermentace

Malolaktická fermentace


  • Typy katalogů
    • Obrázkový výpis

Amar 04 (2,5 hl)

Bakterie schopna vést kompletní a čistou malolaktickou fermentaci bez produkce biogenických aminů. Výborná pro vína plná, strukturovaná, s vysokým obsahem alkoholu.
Kód produktu: VSN-E1012014

Anchor Duet Arom 25g (Anchor Co-Inoculan…

Směs dvou různých druhů bakterií - Lactobacillus plantarum a Oenococcus oeni. Použití: Vylepšený profil arom u červených vín s vysokým pH během jablečno-mléčného kvašení.
Kód produktu: OEN-4451

Anchor Duet Soft (Anchor Co-Inoculant Ba…

Směs dvou různých druhů bakterií - Lactobacillus plantarum a Oenococcus oeni. Použití: Vylepšený senzorický profil u bílých a červených vín s nízkým pH během jablečno-mléčného kvašení.
Kód produktu: OEN-4450

Amar 04 (25hl)

Bakterie schopna vést kompletní a čistou malolaktickou fermentaci bez produkce biogenických aminů. Výborná pro vína plná, strukturovaná, s vysokým obsahem alkoholu.
Kód produktu: VSN-E1011013

Amar 04 (100hl)

Bakterie schopna vést kompletní a čistou malolaktickou fermentaci bez produkce biogenických aminů. Výborná pro vína plná, strukturovaná, s vysokým obsahem alkoholu.
Kód produktu: VSN-E1012013

Anchor Duet Arom 250g (Anchor Co-Inocula…

Směs dvou různých druhů bakterií - Lactobacillus plantarum a Oenococcus oeni. Použití: Vylepšený profil arom u červených vín s vysokým pH během jablečno-mléčného kvašení.
Kód produktu: OEN-4452