Anchor Duet Soft (25 g)
Směs dvou různých druhů bakterií - Lactobacillus plantarum a Oenococcus oeni. Použití: Vylepšený senzorický profil u bílých a červených vín s nízkým pH během jablečno-mléčného kvašení. Detailní informace
Kód produktu | OEN-4450 |
Pro zobrazení cen se přihlašte
PřihlásitDetailní popis
Dávkování: 1 g/hlpH: ? 3,2
Typ aromatiky: Vylepšený pocit v ústech, snížení zelených charakterů, snížená trpkost, posílení aroma tmavého ovoce
Původ: Univerzita Stellenbosch, Jižní Afrika
Optimální teplota: 18–25 °C
Produkt je zařazen v následujících kategoriích
Mohlo by Vás také zajímat
Doplňující obsah
Sortiment
© 2022, O.K. SERVIS BioPro s.r.o. – všechna práva vyhrazena
Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů (GDPR) | Mapa stránek
Eshop vytvořila eBRÁNA | eBRÁNA eshop s propojením na IS | Marketing eshopu