GK - bulharská kefírová kultura sušená
Kefírová kultura 1 sáček na 100 litrů Detailní informace
Kód produktu | GK |
Pro zobrazení cen se přihlašte
PřihlásitDetailní popis
Postup na kefírové mléko: Mléko, nejlépe plnotučné, necháme zrát při teplotě 18-20°C bez pevného uzavření a bez protřepávání. Po vysrážení za 24 h se vychladí na 8-10°C a ponechá dozrávat v chladu 1 – 2 dny. Konzumovat je možno již po 24 h, ale chuť se lépe vyvine po delší době skladování.Produkt je zařazen v následujících kategoriích
Mohlo by Vás také zajímat
Doplňující obsah
Sortiment
© 2021, O.K. SERVIS BioPro s.r.o. – všechna práva vyhrazena
Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů (GDPR) | Mapa stránek
Eshop vytvořila eBRÁNA | eBRÁNA eshop s propojením na IS | Marketing eshopu